Preduzeće Wallpaper d.o.o., Novi Sad osnovano je 2008. godine kao nastavljač tradicije proizvodnje tapeta preduzeća "Preta" a.d. Novi Sad duge 20 godina.  Proizvodnja je locirana u Kaću u blizini Novog Sada, na izuzetno povoljnoj lokaciji, u blizini auto-puta i sve potrebne infrastrukture.

Wallpaper danas predstavlja jednog od značajnih proizvođača dekorativnih tapeta sa zadovoljnim kupcima i potrošačima širom regiona Balkana.

Wallpaper u svom proizvodnom programu ima više od 100 dezena tapeta, proizvedenih od najkvalitetnijih uvoznih sirovina. Zidne tapete od papira u flexo štampi prate svetske trendove u dezenima i bojama. Najnovija flexo tehnologija obezbeđuje vrhunski kvalitet koji ispunjava EU standarde. Proces proizovdnje bojenja odvija se u tri faze i obezbeđuje visoko kvalitetne tapete postojanih boja koje ne blede i otporne su na fizifčka oštećenja.

Paleta proizvoda preduzeća Wallpaper 8 predstavlja viziju doma i poslovnog prostora za 21. vek. Akcenat je na futurističkom dizajnu sa istovremenim akcentom na tradicionalne i jednostavne forme i visok kvalitet tapeta. Svaki dizajn je pažljivo odabran da naglasi površinu zida, i da istovremeno pruži osećaj originalnosti i jednostavnosti. Najkvalitetnije tapete namenjene su svim tipovima enterijera od poslovnih prostora do topline domova i stanova.

U ponudi je 6 posebnih kolekcija koje su po bojama i dezenima prilagođene zahtevima savremenih kupaca. Veoma moderne, cvetne i geometrijske šare, i fine moderne strukture se ističu za opremanje apartmana i hotela. Pastelne boje i moderni dezeni predstavljaju ponudu za opremanje stanova i poslovnih prostora.

Uz standardnu ponudu po katalogu, postoji mogućnost izrade dezena po želji kupca.


 

 

 

 

 
 Proizvodi preduzeća Wallpaper 8 - Tapete
Proizvodi preduzeća Wallpaper 8 - Bordure
Proizvodi preduzeća Wallpaper 8 - Trake
Proizvodi preduzeća Wallpaper 8 - Lepak
Pogledajte Twiter profil naše kompanije
Pogledajte Facebook profil naše kompanije
Pogledajte YouTube kanal naše kompanije
Pogledajte Vimeo kanal naše kompanije

Naše proizvode možete nabaviti preko mreže ovlašćenih distributera širom Srbije. Potražite najbližeg distributera. Ukoliko želite da postanete
naš distributer možete nas kontaktirati. detaljnije